VERKKOSIVUSTOT

Hortahanska

Hortahanska on suomalainen uutuustuote villiyrttien keräilyyn. Se on sisukkaan naisen unelmasta konkreettiseksi tuotteeksi tiristetty palkittu innovaatio. Sen avulla villiyrttien keruu sujuu kevyesti, kätevästi ja luonnollisesti. Villiyrttien keruu elää voimakasta buumia!

Hortahanskan matkassa sain olla koko kaaren aina tuotteen ideasta tuotteen lanseeraukseen saakka. Yhdessä Päivin kanssa työstimme graafisen ilmeen, joka huomioitiin kaikessa tekemisessä aina tuotteeseen kiinnitettävästä kangasetiketeistä pakkaukseen, verkkosivuihin ja mainotaan. 

Tässä kokonaisuudessa tein markkinointisuunnitelman, graafisen ilmeen kahdelle tuotemerkille ja siihen liittyvän markkinatutkimuksen, verkkokaupan sisältävät verkkosivut, etiketin/vyötteen, käyntikortin, kangasetiketit, tarrat, mainokset, lehdistötiedotteet ja Facebook-sivun. 

Kraatterijärvi Geopark

Lappajärvi on Euroopan suurin kraatterijärvi ja se on syntynyt 78 miljoonaa vuotta sitten tapahtuneesta meteoriitin törmäyksestä. Vaikka aikaa on tästä kulunut ihmisymmärrykselle käsittämättömän kauan, törmäyksen vaikutukset ovat edelleen ainutlaatuisella tavalla nähtävissä ja koettavissa kraatterijärven alueella.

Olen saanut olla Kraatterijärven Geoparkin alkumetreiltä lähtien hankkeessa mukana ja kaiken verkkosivuilla näkyvän ja luettavan olen tuottanut muutamia valokuvia lukuunottamatta. Lisäksi olen tehnyt logon, esitteet, roll-upit, kylttejä ja opasteita. 

On ollut iso ilo ja kunnia olla mukana Kraatterijärvi Geoparkin matkassa kohti UNESCOn Global Geopark -statusta – ja matka jatkuu!